Η Mentory πάει Μύκονο και συναντά το Boni Jetsetter

Boni Jetsetter

Η ομάδα digital marketing της Mentory ταξιδεύει στην Μύκονο όχι για διακοπές αλλά για μια νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία με το Boni Jetsetter. Το Boni Jetsetter αποτελεί «παιδί» της Boni Elite Real Estate Agency, μιας εκ των πιο έμπειρων και αξιόπιστων εταιριών στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας στη Μύκονο.

Το Boni Jetsetter παρέχει υπηρεσίες lifestyle management για τους πελάτες της όπως η διοργάνωση ιδιωτικών και εταιρικών εκδηλώσεων, οι μεταφορές τους στο νησί με πολυτελή οχήματα, η υπενοικίαση σκαφών ή ελικοπτέρων, ακόμα και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για το πως να αξιοποιήσουν ένα ιδιόκτητο ακίνητο στην Μύκονο όσο δεν βρίσκονται στο νησί.

Η Mentory με την μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης έχει αναλάβει την ψηφιακή παρουσία και προβολή των υπηρεσιών του Boni Jetsetter σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram, την διαχείριση και την βελτιστοποίηση των διαφημιστικών της καμπανιών στα social media όπως επίσης και την αναβάθμιση της ιστοσελίδας της.

Πρόκειται για μία ακόμη πρόκληση για εμάς στην Mentory της οποίας το στοίχημα ήδη θα κερδίσουμε μέσα από την ομαδική δουλειά, που μας χαρακτηρίζει.