Σεμινάριο digital networking για τα στελέχη της Farmasyn S.A. από τη Mentory

Το digital networking ήρθε στο προσκήνιο, στο διήμερο σεμινάριο, που συνδιοργάνωσε η Mentory με την φαρμακευτική εταιρεία Farmasyn S.A, στις 17 και 18 Μαΐου 2017.

 

Πενήντα πέντε στελέχη της Farmasyn S.A. από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την ομάδα της Mentory για τις δυνατότητες δικτύωσης που προσφέρουν τα social media.  Η Βαλεντίνα Τρικουνάκη, η Γεωργία Τσούμα, ο Ηλίας Τσαλδάρης και οι άλλοι συνεργάτες της Mentory, μίλησαν για τις τάσεις στο χώρο του digital marketing, το corporate και personal branding. Δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση όλων των διαδεδομένων κοινωνικών δικτύων, μεταξύ των οποίων το Facebook, το LinkedIn αλλά και το Google+. Στα πλαίσια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε workshop, όπου η θεωρία για το digital networking έγινε πράξη καθώς οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βελτιστοποιήσουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα της Innovation Group που υποστήριξε το σεμινάριο και ανέλαβε -μεταξύ άλλων- την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση.