Ήρθαν και θα αλλάξουν τις διατροφικές μας συνήθειες!

H Mentory καλωσορίζει το diatistrofis.gr

diatistrofis.gr

 

Η Mentory καλωσορίζει τη νέα συνεργασία με το diatistrofis.gr εγκαινιάζοντας μια νέα σειρά υπηρεσιών επικοινωνίας και marketing.

Το δίκτυο diatistrofis.gr, συνιστά το συλλογικό αποτέλεσμα τεσσάρων έμπειρων και καταξιωμένων κλινικών διατροφολόγων, που έχουν στόχο να  ενημερώσουν και να εκπαιδεύσουν διατροφικά το κοινό τους.  Η υγεία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις διατροφικές μας συνήθειες. Στηριζόμενοι σε αυτό το κοινό πιστεύω, η Εύη Καμποσιώρα, ο Βασίλης Μπελέκος, ο Γιώργος Μίλεσης και ο Δημήτρης Πέτσιος φροντίζουν και ενημερώνουν καθημερινά το κοινό για την αξία της σωστής διατροφής στην καθημερινότητα μας.

Στην ιστοσελίδα του δικτύου, θα βρείτε μια νέα προσέγγιση στην ενημέρωση, επικοινωνία και παρέμβαση για την πρόληψη, την υγεία, την ευεξία, τη διατροφή, τη δίαιτα και το αδυνάτισμα από κλινικούς διαιτολόγους και άλλους επιστήμονες υγείας.

Στη Mentory, έχουμε αναλάβει και επιμεληθεί τη σχετική προβολή του εγχειρήματος μέσα από το διαδίκτυο και τα social media (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin) αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου συνεργασιών.

Μείνετε συντονισμένοι και λάβετε τονωτικά νέα δια της τροφής!

Βαλεντίνα Τρικουνάκη
Βαλεντίνα Τρικουνάκη
Digital Μarketing & Communication Professional